Vragen? (088) 311 1200

Coaching

Voelen uw medewerkers zich als een vis in het water? We dragen daar graag een steentje aan bij door uw medewerkers de coaching en begeleiding te geven die nodig is.
icoon coaching

Geregeld zien we medewerkers die niet goed hun rol (kunnen) pakken in de organisatie. Hierdoor kunnen processen verstoord raken, medewerkers zich onbegrepen of onzeker voelen. Ook kan er sprake zijn van kennisgebrek waardoor werkzaamheden niet efficiënt uitgevoerd worden.

De specialisten van Supportwijs brengen graag uw medewerkers naar en hoger niveau. We stellen op maat doelen voor uw medewerkers en gaan samen met jullie aan de slag!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Laat dan een bericht achter via het contactformulier of bel (088) 311 1200.

Check jij ook bij ons in?

RoosterHotel

Het maken van een nieuw jaarrooster is nog nooit zo leuk en efficiënt geweest! Supportwijs organiseert jaarlijks het RoosterHotel waarbij hard werken gecombineerd wordt met een vakantiegevoel. Meer informatie
Supportwijs - medewerker aan de telefoon
Op zoek naar een sparringpartner?

Strippenkaart

Heeft u op afroep behoefte aan een sparringpartner? Supportwijs biedt een strippenkaart aan die gebruikt kan worden om telefonisch te sparren. Meer informatie
Netwerken met collegascholen

icoon RoosterpleinRoosterplein

Tijdens deze roosterpleinbijeenkomsten staat het uitwisselen van informatie, kennis en ervaring op het gebied van roosteren en plannen in het onderwijs centraal. Benieuwd wat er op de agenda staat? Neem dan snel een kijkje! Meer informatie

Supportwijs - ReferentiesWat zeggen onze klanten?

Supportwijs - Referenties
"Een consultant van Supportwijs heeft als sparring partner gefunctioneerd voor onze roostermaker. Hierdoor is het zelfvertrouwen om te werken met een nieuw roosterprogramma toegenomen, maar ook vooral het werkplezier van de roostermaker sterk vergroot. Daarnaast heeft de consultant ons op het hart gedrukt dat roostervraagstukken een gezamenlijk proces van management en roostermaker zijn. Door zijn coaching is hierdoor een betere brug ontstaan tussen roostermaker en management."
Sebastiaan van Hofwegen (directeur)
Penta Hoogvliet
"In het RoosterHotel heb ik in alle rust het grootste gedeelte van mijn basisrooster rond kunnen maken. Het is makkelijk om je blind te staren op bepaalde knelpunten. Met enkele pointers zetten de roosterspecialisten je snel weer op het juiste spoor."
Bjorn Evers (roostermaker)
Kennemer College - Heemskerk
"Elk jaar krijg ik de mogelijkheid om deel te nemen aan het RoosterHotel. Erg fijn. Je weet dat er altijd iemand is die je kan helpen als je vastloopt met roosteren, met een lastig vraagstuk, of als je een handeling in het roosterprogramma vergeten bent. Je staat er niet alleen voor! Komend schooljaar werk ik voor het eerst met het roosterprogramma Zermelo, en zal ik meer hulp nodig zijn. Ik weet nu al dat dit goedkomt, omdat bij het RoosterHotel ervaren roostermakers aanwezig zijn en me er wel doorheen helpen!"
Aafke Veerman (roostermaker)
Thomas a Kempis College - Zwolle
"Jaarlijks maakt onze roostermaker gebruik van het RoosterHotel van Supportwijs. In een aaneengesloten periode maakt hij daar, met hulp van vakbroeders en ondersteuning van Supportwijs, het basis jaarrooster. Onze roostermaker ervaart veel meer werkplezier en weet waar hij bij vragen ondersteuning kan krijgen."
Maarten van der Louw (rector)
Olympus College - Arnhem

Blog - nieuws, verhalen en meer

Roosterbord maakt herintrede

De meeste onderwijsmensen kennen hem nog wel, het roosterbord aan de muur. Hier is het vak van roostermaker ooit ontstaan. Helaas is met de intreding van de diverse roosterprogramma’s het bord naar ... Lees meer

profielfoto social media Supportwijs beeldmerk
Supportwijs
Blog - achtergrond

Flexroosters in het onderwijs…een verademing?

Iedere leerling is uniek, gebruikt een eigen manier van leren en heeft persoonlijke uitdagingen en belemmeringen. Daarom is maatwerk in het onderwijs de afgelopen 15 jaar steeds belangrijker geworden.... Lees meer

Ella Heerdink - consultant - 1
Ella Heerdink

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Interim medewerker nodig?
Bekijk hier de mogelijkheden!

Liever telefonisch contact? Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je binnen één werkdag terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.