Vragen? (088) 311 1200
Rooster & co heet vanaf nu Supportwijs!

QuickScan rooster(proces)

Heeft u het gevoel dat uw rooster beter moet kunnen? Veel tussenuren in het rooster? Onderwijsconcepten die niet in het rooster passen? Of verloopt het proces niet efficiënt? Schakel Supportwijs in om uw huidige rooster en roosterproces te analyseren.
icoon Roosterplein

QuickScan

In de Quickscan leggen we het rooster en de organisatie van het roosterproces uitgebreid onder de loep met als doel het proces efficiënter te laten verlopen en het rooster te verbeteren. De QuickScan bestaat uit de volgende stappen:

Hoe werkt de Quickscan?

Intakegesprek

Tijdens het intake gesprek wordt het exacte doel van de QuickScan vastgesteld

Betrokken personeelsleden uitnodigen voor een gesprek

Personeelsleden die betrokken zijn bij het roosterproces ontvangen een uitnodiging voor een gesprek met de roosterspecialist van Supportwijs.

Gesprekken voeren met betrokken personeelsleden

Onze roosterspecialist voert op locatie individuele gesprekken met de betrokken medewerkers

Analyse gesprekken

Onze roosterspecialist analyseert de gesprekken. Aan de hand van de verkregen informatie wordt het huidige roosterproces in kaart gebracht

Rooster analyseren

Onze roosterspecialist ontvangt het rooster van de roostermaker en analyseert dit

Rapport opstellen

Onze roosterspecialist verwerkt de aanbevelingen in een rapport. Ook wordt er een implementatieadvies gegeven. Het rapport wordt verstuurd naar de opdrachtgever

Bespreken rapport

In een afsluitend gesprek wordt het rapport besproken. Supportwijs kan u desgewenst ook assisteren bij het implementeren van de aanbevelingen in de organisatie

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Laat dan een bericht achter via het contactformulier hieronder of bel (088) 311 1200.

 

Supportwijs - ReferentiesWat zeggen onze klanten?

Supportwijs - Referenties
"Supportwijs heeft op het Zwijsen College een QuickScan van het roosterproces uitgevoerd. Door deze aanpak hadden wij snel zicht op wat er speelde. Uiterst deskundig is door Supportwijs vervolgens de nodige verbeterpunten in een rapport aangegeven. Voor ons was dit de ideale werkwijze om het roosterproces organisatiebreed te verbeteren."
Lau Specken (manager bedrijfsvoering)
Zwijsen College - Veghel
"Supportwijs heeft de school enorm geholpen met een snelle analyse en to-the-point adviezen!"
Martien Korsten (rector)
Segbroek College - Den Haag
"Supportwijs heeft een uitvoerige Quickscan over ons roosterproces gemaakt. N.a.v. deze Quickscan hebben zij ons geadviseerd met de aanbevelingen uit de Quickscan een roosterbeleidsplan op te stellen. Dat heeft ons enorm geholpen. Bijna alle knelpunten zijn opgelost, er is duidelijkheid en we zijn in staat snel en accuraat te kunnen roosteren."
Maarten van der Louw (rector)
Olympus College - Arnhem
"'De QuickScan levert je concrete aanbevelingen op die houtsnijden en die het verschil maken. Met verstand van zaken wordt de vinger op de juiste zaken gelegd en dit wordt smart geformuleerd in een leesbaar rapport."
Sjors Veltman (directeur)
Dockinga College - Dokkum
"Het Carolus Clusius College heeft Supportwijs in de arm genomen om de QuickScan af te nemen. Hiermee kon Supportwijs de processen rondom roosteren in kaart brengen en analyseren op efficiency. Dankzij de uitstekende analyse kunnen wij als school nu de vinger op de zere plek leggen en onze processen significant verbeteren. Hierbij zullen wij wederom een beroep doen op de expertise van Supportwijs."
Jacqueline Drok (directeur)
Carolus Clusius College - Zwolle

Blog - nieuws, verhalen en meer

Martijn en Winanda Directie Supportwijs

Rooster & co wordt Supportwijs!

Rooster & co bestaat dit jaar 10 jaar! Trots zijn we op wat we opgebouwd hebben in de afgelopen jaren. 

10 jaar geleden is Rooster & co op... Lees meer

profielfoto social media Supportwijs beeldmerk
Supportwijs
Blog Supportwijs leren fietsen RoosterHotel

Leren fietsen in het RoosterHotel

Voor mij staat de zomer in het teken van het RoosterHotel. We begeleiden met veel plezier roostermakers tijdens het maken van een basisrooster voor het volgende schooljaar. De deelnemende roostermaker... Lees meer

Winanda directie Supportwijs
Winanda Huizinga

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Interim medewerker nodig?
Bekijk hier de mogelijkheden!