Vragen? (088) 311 1200
Rooster & co heet vanaf nu Supportwijs!

Trainingen

Volg trainingen op maat op het gebied van rooster, formatie en schooladministratie. We besteden ook aandacht aan de koppeling tussen de diverse systemen.
Bekijk al onze trainingen
Icoon trainingen

Foleta

Foleta is een softwarepakket dat het formatieproces ondersteunt. Een groot deel van de scholen in Nederland maakt hiervan gebruik.

Supportwijs kan u opleiden in het gebruik van Foleta op uw school.

Bekijk alle Foleta trainingen

Fusyon/Xedule

Fusyon is een totaaloplossing voor formatieplanning, pakketkeuze en roosteren voor PO, VO, MBO en HBO. De programma’s Xedule en Foleta zijn hierin geïntegreerd.

Bekijk alle Fusyon/Xedule trainingen

Magister

Magister is een leerlingadministratiesysteem dat gebruikt wordt door voornamelijk scholen in het voortgezet onderwijs en het MBO. Supportwijs kan zowel nieuwe gebruikers als ervaren gebruikers ondersteunen en opleiden in het gebruik van Magister. Op maat kan een programma worden samengesteld.

Bekijk alle Magister trainingen

MasterPlan

MasterPlan is een roosterprogramma dat voornamelijk door scholen in het voortgezet onderwijs gebruikt wordt. Ook is het zeer geschikt voor scholen in het speciaal onderwijs scholen en praktijkscholen.

Supportwijs kan zowel nieuwe gebruikers als ervaren gebruikers ondersteunen en opleiden in het gebruik van MasterPlan. Op maat kan een programma worden samengesteld.

Bekijk alle MasterPlan trainingen

Untis

Untis is een roosterprogramma dat gebruikt wordt voor het maken van roosters voor alle onderwijssoorten (VO, MBO, HBO, UNI).

Supportwijs kan zowel nieuwe gebruikers als ervaren gebruikers ondersteunen en opleiden in het gebruik van Untis. Op maat kan een programma worden samengesteld.

Bekijk alle Untis trainingen

Somtoday

Somtoday is een leerlingadministratie systeem dat gebruikt wordt door voornamelijk scholen in het voortgezet onderwijs.

Supportwijs kan zowel nieuwe gebruikers als ervaren gebruikers ondersteunen en opleiden in het gebruik van Somtoday. Op maat kan een programma worden samengesteld.

Bekijk alle Somtoday trainingen

Zermelo

Zermelo is een roosterprogramma dat gebruikt wordt door voornamelijk scholen in het voortgezet onderwijs.

Supportwijs kan zowel nieuwe gebruikers als ervaren gebruikers ondersteunen en opleiden in het gebruik van Zermelo. Op maat kan een programma worden samengesteld

Bekijk alle Zermelo trainingen
Een vliegende start!

Icoon trainingenOpleiding tot roostermaker

Tijdens de opleiding worden de basisvaardigheden van het roosteren en clusteren bijgebracht. De opleiding staat zeer dicht bij de praktijk. Met behulp van deze opleiding wordt de (toekomstig) roostermaker direct naar een hoger kennisniveau gebracht. Meer informatie
Netwerken met collegascholen

icoon RoosterpleinRoosterplein

Tijdens deze roosterpleinbijeenkomsten staat het uitwisselen van informatie, kennis en ervaring op het gebied van roosteren en plannen in het onderwijs centraal. Benieuwd wat er op de agenda staat? Neem dan snel een kijkje! Alles over Roosterplein

Blog - nieuws, verhalen en meer

Martijn en Winanda Directie Supportwijs

Rooster & co wordt Supportwijs!

Rooster & co bestaat dit jaar 10 jaar! Trots zijn we op wat we opgebouwd hebben in de afgelopen jaren. 

10 jaar geleden is Rooster & co op... Lees meer

profielfoto social media Supportwijs beeldmerk
Supportwijs
Blog Supportwijs leren fietsen RoosterHotel

Leren fietsen in het RoosterHotel

Voor mij staat de zomer in het teken van het RoosterHotel. We begeleiden met veel plezier roostermakers tijdens het maken van een basisrooster voor het volgende schooljaar. De deelnemende roostermaker... Lees meer

Winanda directie Supportwijs
Winanda Huizinga

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Interim medewerker nodig?
Bekijk hier de mogelijkheden!