Vragen? (088) 311 1200

Trainingen

Volg trainingen op maat op het gebied van rooster, formatie en schooladministratie. We besteden ook aandacht aan de koppeling tussen de diverse systemen.
Bekijk al onze trainingen
Icoon trainingen

Xedule

Plannen en roosteren zijn omvangrijke onderwijslogistieke processen die een grote mate van afhankelijkheid kennen. Xedule brengt deze processen samen in één applicatie, waardoor het totale proces efficiënter verloopt, knelpunten eerder inzichtelijk worden en de relevante data opgeslagen wordt op één centrale plek.

Bekijk alle Xedule trainingen

Zermelo

Zermelo is een roosterprogramma dat gebruikt wordt door voornamelijk scholen in het voortgezet onderwijs.

Supportwijs kan zowel nieuwe gebruikers als ervaren gebruikers ondersteunen en opleiden in het gebruik van Zermelo. Op maat kan een programma worden samengesteld

Bekijk alle Zermelo trainingen

Untis

Untis is een roosterprogramma dat gebruikt wordt voor het maken van roosters voor alle onderwijssoorten (VO, MBO, HBO, UNI).

Supportwijs kan zowel nieuwe gebruikers als ervaren gebruikers ondersteunen en opleiden in het gebruik van Untis. Op maat kan een programma worden samengesteld.

Bekijk alle Untis trainingen

Magister

Magister is een leerlingadministratiesysteem dat gebruikt wordt door voornamelijk scholen in het voortgezet onderwijs en het MBO. Supportwijs kan zowel nieuwe gebruikers als ervaren gebruikers ondersteunen en opleiden in het gebruik van Magister. Op maat kan een programma worden samengesteld.

Bekijk alle Magister trainingen

Somtoday

Somtoday is een leerlingadministratie systeem dat gebruikt wordt door voornamelijk scholen in het voortgezet onderwijs.

Supportwijs kan zowel nieuwe gebruikers als ervaren gebruikers ondersteunen en opleiden in het gebruik van Somtoday. Op maat kan een programma worden samengesteld.

Bekijk alle Somtoday trainingen

Fusyon (Foleta)

Fusyon ondersteunt het gehele onderwijslogistieke proces met één totaaloplossing voor formatieplanning, pakketkeuze en roosteren voor het po en vo.

Bekijk alle Fusyon trainingen
Netwerken met collegascholen

icoon RoosterpleinRoosterplein

Tijdens deze roosterpleinbijeenkomsten staat het uitwisselen van informatie, kennis en ervaring op het gebied van roosteren en plannen in het onderwijs centraal. Benieuwd wat er op de agenda staat? Neem dan snel een kijkje! Alles over Roosterplein

Blog - nieuws, verhalen en meer

Roostermaker, zak jij door het ijs?

De eerste scheuren

Twee roostermakers op verschillende scholen in Nederland. Ik noem ze Peter en Lisa (fictief). Twee totaal verschillende mensen met... Lees meer

Petra_1
Petra Waijenberg
rooster presenteren

Roostermaker, durf jij te presenteren?

Met bloed, zweet en tranen heb je wekenlang geblokt voor een mooi rooster. Maar nu het klaar is ben je eigenlijk best tevreden over je werk. Het rooster is in jouw ogen beter dan vorig jaar en stiekem... Lees meer

Winanda_1
Winanda Huizinga

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Interim medewerker nodig?
Bekijk hier de mogelijkheden!