Vragen? (088) 311 1200

Trainingen

Volg trainingen op maat op het gebied van rooster, formatie en schooladministratie. We besteden ook aandacht aan de koppeling tussen de diverse systemen.
Bekijk al onze trainingen
Icoon trainingen

Xedule

Plannen en roosteren zijn omvangrijke onderwijslogistieke processen die een grote mate van afhankelijkheid kennen. Xedule brengt deze processen samen in één applicatie, waardoor het totale proces efficiënter verloopt, knelpunten eerder inzichtelijk worden en de relevante data opgeslagen wordt op één centrale plek.

Bekijk alle Xedule trainingen

Zermelo

Zermelo is een roosterprogramma dat gebruikt wordt door voornamelijk scholen in het voortgezet onderwijs.

Supportwijs kan zowel nieuwe gebruikers als ervaren gebruikers ondersteunen en opleiden in het gebruik van Zermelo. Op maat kan een programma worden samengesteld

Bekijk alle Zermelo trainingen

Untis

Untis is een roosterprogramma dat gebruikt wordt voor het maken van roosters voor alle onderwijssoorten (VO, MBO, HBO, UNI).

Supportwijs kan zowel nieuwe gebruikers als ervaren gebruikers ondersteunen en opleiden in het gebruik van Untis. Op maat kan een programma worden samengesteld.

Bekijk alle Untis trainingen

Magister

Magister is een leerlingadministratiesysteem dat gebruikt wordt door voornamelijk scholen in het voortgezet onderwijs en het MBO. Supportwijs kan zowel nieuwe gebruikers als ervaren gebruikers ondersteunen en opleiden in het gebruik van Magister. Op maat kan een programma worden samengesteld.

Bekijk alle Magister trainingen

Somtoday

Somtoday is een leerlingadministratie systeem dat gebruikt wordt door voornamelijk scholen in het voortgezet onderwijs.

Supportwijs kan zowel nieuwe gebruikers als ervaren gebruikers ondersteunen en opleiden in het gebruik van Somtoday. Op maat kan een programma worden samengesteld.

Bekijk alle Somtoday trainingen

Fusyon (Foleta)

Fusyon ondersteunt het gehele onderwijslogistieke proces met één totaaloplossing voor formatieplanning, pakketkeuze en roosteren voor het po en vo.

Bekijk alle Fusyon trainingen
Netwerken met collegascholen

icoon RoosterpleinRoosterplein

Tijdens deze roosterpleinbijeenkomsten staat het uitwisselen van informatie, kennis en ervaring op het gebied van roosteren en plannen in het onderwijs centraal. Benieuwd wat er op de agenda staat? Neem dan snel een kijkje! Alles over Roosterplein

Blog - nieuws, verhalen en meer

Roosterbord maakt herintrede

De meeste onderwijsmensen kennen hem nog wel, het roosterbord aan de muur. Hier is het vak van roostermaker ooit ontstaan. Helaas is met de intreding van de diverse roosterprogramma’s het bord naar ... Lees meer

profielfoto social media Supportwijs beeldmerk
Supportwijs
Blog - achtergrond

Flexroosters in het onderwijs…een verademing?

Iedere leerling is uniek, gebruikt een eigen manier van leren en heeft persoonlijke uitdagingen en belemmeringen. Daarom is maatwerk in het onderwijs de afgelopen 15 jaar steeds belangrijker geworden.... Lees meer

Ella Heerdink - consultant - 1
Ella Heerdink

Onze opdrachtgevers

Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Interim medewerker nodig?
Bekijk hier de mogelijkheden!

Liever telefonisch contact? Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je binnen één werkdag terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.