Vragen? (088) 311 1200

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over het beroep roostermaker, applicatiebeheerder of formatiebeheerder? Wij helpen je graag!

Inhoudelijke vragen

Mondelinge toetsen worden vaak verwerkt in een toetsweekrooster. Sommige roostersoftware faciliteert dit. Zo niet, dan moet dit worden verwerkt in Excel. We adviseren je graag bij het optimaliseren van de organisatie rondom toetsroosters en mondelingenroosters. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op via:
https://www.supportwijs.nl/contact/

Voor het plannen van 10-minutengesprekken (ofwel oudergesprekken) zijn er verschillende manieren om dit te automatiseren. Zowel in bepaalde roosterprogramma’s als schooladministratieprogramma’s zijn hiervoor mogelijkheden. Neem contact op om te ontdekken wat voor jouw school de meest geschikte optie is.
https://www.supportwijs.nl/contact/

Bij rapportvergaderingen is het streven om zo min mogelijk dubbele vergadermomenten te realiseren voor docenten. We helpen je er graag bij om de software zo veel mogelijk te laten ondersteunen bij het maken van rapportvergaderingenroosters.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op:

https://www.supportwijs.nl/contact/

Een toetsrooster maken is een flinke klus, waarbij elke manier van automatiseren welkom is. Onze roosterconsultants adviseren jou graag hoe je zo veel mogelijk gebruik kan maken van de software om een toetsweek tot stand te laten komen.

Ondersteuningsvragen

We bieden een 2 daagse cursus aan om de basisvaardigheden te leren die je als roostermaker nodig hebt. Dit biedt een mooie basis om te solliciteren op een baan, waarin je in de praktijk het vak helemaal eigen maakt. Kijk voor informatie over de opleiding tot roostermaker:
https://www.supportwijs.nl/training/opleiding-tot-roostermaker/

Er is veel expertise nodig om een goed rooster te maken en niet alle scholen beschikken over de geschikte medewerkers om dit intern te regelen. Supportwijs beschikt over ervaren roostermakers die graag voor jouw school een passend rooster maken.
Kijk voor meer informatie op: https://www.supportwijs.nl/

Zonder begeleiding is het voor een onervaren roostermaker ondoenlijk om voor een school een goed rooster te maken. We hebben consultants beschikbaar die ondersteunen in alle roosterprogramma’s om je te coachen en begeleiden naar een goed rooster. Dit kan op locatie, maar we bieden ook een RoosterHotel aan waarin we roostermakers begeleiden in een prettige omgeving.

De implementatie van nieuwe roostersoftware heeft een grote impact op de organisatie van de school en vraagt een behoorlijke tijdsinvestering. De softwareleverancier kan de school ondersteunen bij de implementatie. Ook is het mogelijk dit te laten verzorgen door Supportwijs. Wij maken op maat gemaakte programma’s en trainen en begeleiden op jouw school. Kijk voor meer info op:

https://www.supportwijs.nl/diensten/implementatie/  

Er zijn verschillende goede roosterprogramma’s op de markt met elk hun eigen kwaliteiten. De wensen en eisen van de school bepalen welk programma het beste aansluit. Supportwijs is onafhankelijk en begeleiden jouw school graag in het keuzetraject.

https://www.supportwijs.nl/

Scholingsvragen

Een cursus Untis kan gevolgd worden bij de softwareleverancier https://www.untis.nl

Ook Supportwijs kan dit verzorgen.

https://www.supportwijs.nl/training/?software=untis

Een cursus Unio kan gevolgd worden bij de softwareleverancier

https://www.untis.nl

Ook Supportwijs kan dit verzorgen

https://www.supportwijs.nl/training/clusteren-in-unio/

Een cursus Zermelo kan gevolgd worden bij de softwareleverancier https://www.zermelo.nl

Ook Supportwijs kan dit verzorgen.

https://www.supportwijs.nl/training/?software=zermelo

Een cursus Magister kan gevolgd worden bij de softwareleverancier https://www.magister.nl

 

Ook Supportwijs kan dit verzorgen.

https://www.supportwijs.nl/training/?software=magister

Een cursus Somtoday kan gevolgd worden bij de softwareleverancier https://www.somtoday.nl

Ook Supportwijs kan dit verzorgen.

https://www.supportwijs.nl/training/?software=somtoday

Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Interim medewerker nodig?
Bekijk hier de mogelijkheden!