Vragen? (088) 311 1200

Partners

Samen voor het onderwijs! Hieronder zie je de partijen waarmee wij samenwerken om onderwijsinstellingen het meest complete aanbod te bieden.

Onze partners

Eduarte

Eduarte biedt een studenteninformatiesysteem voor meer dan 300.000 mbo-studenten. Ze ondersteunen nu en in de toekomst elke studentenreis in het beroepsonderwijs. Vanaf de traditionele route tot en met de gepersonaliseerde route en alles ertussenin. Ze bieden studenten, docenten, stagebedrijven en administratief personeel inzicht, overzicht en gemak.

website

Fusyon

Fusyon ondersteunt het gehele onderwijslogistieke proces met één totaaloplossing. Met Fusyon biedt Visma Advitrae een modern en innovatief platform, ter ondersteuning van de processen formatieplanning, capaciteitsmanagement en roostering.

website

Presentis

Presentis biedt de mogelijkheid om de leerlingenadministratie, het plannen en volgen van onderwijs, het OPP en begeleiding en zelfs het individuele rooster en portfolio een plek te geven. Kortom, een totaaloplossing die alle losse onderdelen met elkaar verbindt.

Presentis is ontwikkeld door mensen uit het onderwijs en wordt gebruikt in het PrO, VSO, VO en PO.

website
Logo Speyk partner Supportwijs

SPEYK

Het beste blended onderwijs voor ieder kind! 

SPEYK zorgt voor een verbeteringsslag in de kwaliteit van modern onderwijs en efficiëntere bedrijfsvoering. Deze complete dienstverlening maakt SPEYK de moderne technologie partner voor besturen en scholen in Nederland. Voor ieder kind het beste onderwijs vandaag en een eerlijke kans voor morgen. Dat is SPEYK’s intrinsieke motivatie in de reis naar de beste digitale beleving voor iedereen.

website
Logo Somtoday

Somtoday

Het complete en flexibele leerling-informatiesysteem voor effectief administreren, organiseren en leren in de school.

website

Zermelo

Zermelo is een totaalpakket voor roosteren, formatiebeheer en pakketkeuzes voor voortgezet onderwijs scholen. Het realiseren van kwalitatief goede roosters staat centraal. Zermelo wordt op meer dan 1000 locaties door heel Nederland gebruikt door ruim 750.000 leerlingen.

website

Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Interim medewerker nodig?
Bekijk hier de mogelijkheden!

Liever telefonisch contact? Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je binnen één werkdag terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.