Vragen? (088) 311 1200

Roosterplein

Supportwijs organiseert Roosterpleinbijeenkomsten waarbij roostermakers en planners elkaar ontmoeten om kennis te delen. Dit initiatief is ontstaan door de vraag en wens die wij bij veel roostermakers vernemen; het delen van ideeën, kennis en ervaringen met collega-roostermakers en -planners. Wij hopen door het organiseren van deze bijeenkomsten bij te kunnen dragen aan het invullen van deze behoefte.

Over Roosterplein

Doelgroep

Roostermakers en planners in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs.

Doel

Het doel van de bijeenkomsten is het uitwisselen van informatie, kennis en ervaringen op het gebied van roosteren in het onderwijs. Centraal hierin staan software, werkwijze en beleid. We vinden het belangrijk dat iedereen een actieve rol heeft in zowel het verstrekken als ontvangen van informatie.

Werkwijze

Tijdens de bijeenkomsten hebben we een gevarieerd keuzeprogramma met onderwerpen die gerelateerd zijn aan roosteren en plannen in het onderwijs. Ook onderwerpen als formatie en schooladministratie komen aan bod. Per onderwerp wordt er door een expert een presentatie gegeven. Dit wordt opgevolgd door een werkvorm waarin de roostermakers met elkaar over dit onderwerp ervaringen uitwisselen.

Programma 2023

Het programma voor 2023 wordt op dit moment ontwikkeld. Wil je geïnformeerd worden wanneer deze beschikbaar is? Vul dan het contactformulier onder aan deze pagina in.

Data 2023

20 maart 2023

Locatie

Nader te bepalen

Kosten

Nader te bepalen

Meer informatie

Neem dan contact met ons op via (088) 311 1200. We vertellen je graag alles over het Roosterplein!

Deelnemende MBO instellingen

Deelnemende VO instellingen

Supportwijs - ReferentiesWat zeggen onze klanten?

Supportwijs - Referenties
"Ik kom al een aantal jaar op de roosterpleinbijeenkomsten. In loop van tijd is de groep deelnemers gegroeid en meer divers geworden en daarmee de onderwerpen en input ook. Ik vind het een enerverende dag. Ik leer van de verschillende sessies. Ik kies dan graag voor de nieuwe onderwerpen. Of de sessie gericht is op MBO of VO, ik leer er altijd van. Een enorm leuk aspect van de dag is de mogelijkheid om te overleggen en sparren met de collega's die uit het hele land komen."
Wieke Nijdam (roostermaker)
Cibap - Zwolle
"Ik bezoek Roosterplein al jaren in de functie van roostermaker én Foleta applicatiebeheerder. Roosterplein is een objectieve software-onafhankelijke ontmoetingsplaats met een weloverwogen scala aan onderwerpen en presentaties. Het is de beste gelegenheid om collega roostermakers te ontmoeten, omdat je hier niet alleen collega’s treft die werken met je “eigen” roosterprogramma. Op die manier blijf ik goed op de hoogte van de oplossingen die andere softwarepakketten bieden. Door mijn deelname aan Roosterplein houd ik een frisse kijk op zaken en maak ik kennis met andere invalshoeken en denkwijzen van collega-roostermakers."
Patrick Krul (roostermaker en Foleta beheerder)
VO Veghel
"Al enkele jaren neem ik deel aan Roosterplein; goed georganiseerde, informatieve bijeenkomsten met roostermakers/onderwijslogistieke collega’s. Er is altijd een actueel programma maar ook ruimte voor eigen inbreng. Door deelname aan de bijeenkomsten bouw ik een waardevol netwerk op."
Paul Siebers (roostermaker)
Graafschap College

Laat jouw gegevens achter

Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Interim medewerker nodig?
Bekijk hier de mogelijkheden!