Vragen? (088) 311 1200

Roosterplein

Supportwijs organiseert Roosterpleinbijeenkomsten waarbij roostermakers en planners elkaar ontmoeten om kennis te delen. Dit initiatief is ontstaan door de vraag en wens die wij bij veel roostermakers vernemen; het delen van ideeën, kennis en ervaringen met collega-roostermakers en -planners. Wij hopen door het organiseren van deze bijeenkomsten bij te kunnen dragen aan het invullen van deze behoefte.

Aanmelden

Over Roosterplein

Doelgroep

Roostermakers en planners in het voortgezet en middelbaar beroeps onderwijs. Geïnteresseerden die betrokken zijn bij het onderwijslogistieke proces.

Doel

Het doel van de bijeenkomsten is het uitwisselen van informatie, kennis en ervaringen op het gebied van roosteren in het onderwijs. Centraal hierin staan software, werkwijze en beleid.

Werkwijze

Tijdens de bijeenkomsten hebben we een gevarieerd keuzeprogramma met onderwerpen die gerelateerd zijn aan roosteren en plannen in het onderwijs. Ook onderwerpen als formatie en schooladministratie komen aan bod. Per onderwerp wordt door een expert een presentatie of workshop verzorgd in diverse werkvormen.

Datum

8 april 2024 van 10.30-16.00 uur

Locatie

Hotel en Congrescentrum Papendal
Papendallaan 3
6816 VD Arnhem

routebeschrijving

Kosten

€ 185,- per deelnemer (vrijgesteld van BTW).
Dit is inclusief koffie, thee, (fruit)water, fruit, diverse lekkernijen en een Olympisch lunch.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Martijn Gerritsen of Edgar Muller op (088) 311 1200 of per e-mail via info@supportwijs.nl.

We vertellen u graag alles over het Roosterplein!

Deelnemende MBO instellingen

Deelnemende VO instellingen

Supportwijs - ReferentiesWat zeggen onze klanten?

Supportwijs - Referenties
"Ik kom al een aantal jaar op de roosterpleinbijeenkomsten. In loop van tijd is de groep deelnemers gegroeid en meer divers geworden en daarmee de onderwerpen en input ook. Ik vind het een enerverende dag. Ik leer van de verschillende sessies. Ik kies dan graag voor de nieuwe onderwerpen. Of de sessie gericht is op MBO of VO, ik leer er altijd van. Een enorm leuk aspect van de dag is de mogelijkheid om te overleggen en sparren met de collega's die uit het hele land komen."
Wieke Nijdam (roostermaker)
Cibap - Zwolle
"Ik bezoek Roosterplein al jaren in de functie van roostermaker én Foleta applicatiebeheerder. Roosterplein is een objectieve software-onafhankelijke ontmoetingsplaats met een weloverwogen scala aan onderwerpen en presentaties. Het is de beste gelegenheid om collega roostermakers te ontmoeten, omdat je hier niet alleen collega’s treft die werken met je “eigen” roosterprogramma. Op die manier blijf ik goed op de hoogte van de oplossingen die andere softwarepakketten bieden. Door mijn deelname aan Roosterplein houd ik een frisse kijk op zaken en maak ik kennis met andere invalshoeken en denkwijzen van collega-roostermakers."
Patrick Krul (roostermaker en Foleta beheerder)
VO Veghel
"Al enkele jaren neem ik deel aan Roosterplein; goed georganiseerde, informatieve bijeenkomsten met roostermakers/onderwijslogistieke collega’s. Er is altijd een actueel programma maar ook ruimte voor eigen inbreng. Door deelname aan de bijeenkomsten bouw ik een waardevol netwerk op."
Paul Siebers (roostermaker)
Graafschap College

Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Interim medewerker nodig?
Bekijk hier de mogelijkheden!

Liever telefonisch contact? Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je binnen één werkdag terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.