Martijn Gerritsen

Martijn is samen met Winanda eigenaar van Rooster & co. Martijn neemt bij Rooster & co de vraagstukken van scholen op zich die zijn gericht op de administratieve en organisatorische processen. Daarnaast maakt Martijn jaarlijks diverse roosters voor scholen.

Martijn heeft ruimschoots ervaring in de ondersteuning van het onderwijs. Hij is begonnen als applicatiebeheerder op het Ulenhofcollege in Doetinchem. Hierna werkte hij ruim zeven jaar bij softwarebedrijf SchoolMaster (leverancier van Magister en MasterPlan) als cursusleider, projectleider en accountmanager. Het schoolleven begon in 2012 weer te kriebelen, waarna hij bij het Stedelijk Gymnasium in Leeuwarden als coördinator van het onderwijs ondersteunend personeel aan de slag ging. Hij werkte hier onder andere met de programma’s SOM en Untis. Later was hij werkzaam bij het Almere College als projectleider Magister. Hoofddoel was het zo veel en breed mogelijk inzetten van Magister in de organisatie. Daarnaast werd door hem de nieuwe applicatiebeheerder van de locatie Kampen ingewerkt en begeleid.

Tegenwoordig werkt Martijn op CSG Het Noordik in Almelo. Bij CSG Het Noordik is Martijn werkzaam als coördinator planning en formatie. In deze functie heeft hij het gehele traject van de formatieplanning van de locatie Noordikslaan onder zijn hoede. Daarnaast coördineert hij het roosterbureau van deze locatie. Hij werkt hier met de programma’s Foleta, Untis, Zermelo en Magister.

Martijn aan het woord:

“Alle ervaringen die ik de afgelopen zestien jaar op het gebied van schoolorganisaties heb opgedaan, bieden een gedegen basis om scholen te kunnen adviseren en ondersteunen op administratief en organisatorisch gebied. Samen met de roosterexpertise van Winanda, bieden wij met Rooster & co een mooie totaaloplossing voor de gehele onderwijsorganisatie.”

Supportwijs   |   Donau 1-12   |   7908 HA HOOGEVEEN   |   Tel. (088) 311 1222   |   info@supportwijs.nl Rooster & Co