Winanda Huizinga

Winanda is samen met Martijn eigenaar van Rooster & co. Zij geeft onder andere cursussen, doet quickscans, geeft advies op maat en maakt roosters voor scholen.

De afgelopen tien jaar heeft Winanda veel ervaring opgedaan in het roostervak. Na enkele jaren als roostermaker te hebben gewerkt op het Esdal College in Emmen, diende zich een nieuwe uitdaging aan en is Winanda bij Gepro en later bij SchoolMaster gaan werken als cursusleider in de roosterproducten.
Naast het geven van cursussen in het roosterprogramma, gaf ze scholen ook inhoudelijke adviezen over roosterproblematiek. In deze baan deed ze veel kennis en ervaring op in de opbouw van roosters uit alle sectoren van het onderwijs; van praktijkschool en voortgezet onderwijsscholen tot ROC’s en HBO instellingen. Op roostergebied zijn er geen geheimen meer voor Winanda.

Ondertussen ging het roostervak toch weer kriebelen en is ze van 2011 tot 2014 weer werkzaam geweest als roostermaker, eerst bij CSG Het Noordik en later bij CSG Dingstede. Hiernaast is ze samen met Martijn gestart met Rooster & co.

Naast dezeĀ uitgebreide kennis van roosteren heeft Winanda ook een onderwijs achtergrond. Voor de klas staan heeft ze met veel inzet en plezier gedaan en diepgaande onderwijskundige kennis en achtergronden verkreeg ze tijdens de studie Onderwijskunde aan de RuG.

Deze combinatie van werkervaring en opleidingen is voor Winanda een uitstekende basis om scholen te adviseren op het gebied van roosterzaken. Alle opgedane kennis en ervaringen kan ze hierin kwijt.

Winanda aan het woord:

“Met mijn open en objectieve blik op de zaak kan ik scholen goed ondersteunen op het gebied van roosteren, maar ook op het gebied van het effect van onderwijskundige keuzes die gemaakt worden. De ervaring die ik bij andere scholen heb opgedaan kan ik perfect gebruiken om te komen tot optimale aanbevelingen en adviezen. Ik sta voor creativiteit, duidelijke afspraken en een uitstekende kwaliteit.”

Supportwijs   |   Donau 1-12   |   7908 HA HOOGEVEEN   |   Tel. (088) 311 1222   |   info@supportwijs.nl Rooster & Co