Vragen? (088) 311 1200

RoosterHotel

Het maken van een nieuw jaarrooster is nog nooit zo leuk en efficiënt geweest! Supportwijs organiseert ook dit jaar weer het RoosterHotel. Hier combineren we hard werken met een vakantiegevoel. Roosterexperts zijn aanwezig om u te begeleiden bij het maken van uw rooster. Een rustige werkomgeving met alle faciliteiten, professionele begeleiding en heerlijk eten worden in het RoosterHotel gecombineerd. Zelfs overnachten behoort tot de mogelijkheden.
Neem contact op

Software

logo fusyon
Software keuzevak
Logo Magister
Logo Somtoday
Logo Untis
Logo Zermelo

Doelgroep

Roostermaker

Inhoud

Het RoosterHotel

Het maken van een nieuw jaarrooster is nog nooit zo leuk en efficiënt geweest! Supportwijs organiseert ook dit jaar weer het RoosterHotel. Hier combineren we hard werken met een vakantiegevoel. Roosterexperts zijn aanwezig om u te begeleiden bij het maken van uw rooster. Een rustige werkomgeving met alle faciliteiten, professionele begeleiding en heerlijk eten worden in het RoosterHotel gecombineerd! Zelfs overnachten behoort tot de mogelijkheden.

Voorbereiding

Om efficiënt te kunnen werken in het RoosterHotel is het belangrijk dat u beschikt over alle informatie die nodig is om uw rooster te maken. Ruim van tevoren zal er met alle deelnemers een telefonisch intakegesprek zijn, waarin uitgebreid wordt besproken welke voorbereidingen getroffen moeten worden voor aanvang van het RoosterHotel.

Data 2024

Het RoosterHotel vindt plaats op de volgende dagen:

 • Week 27:
  1, 2, 3, 4 en 5 juli 2024
 • Week 28:
  8, 9, 10, 11 en 12 juli 2024
 • Week 29:
  15, 16, 17, 18 en 19 juli 2024
 • Week 30:
  22, 23, 24, 25 en 26 juli 2024

*Alle data onder voorbehoud van voldoende deelname.

Dagindeling

08:00 uur: ontbijt (voor degenen die overnachten)

08:30 uur: zaal open

09:00 uur: start begeleiding

12:30 uur: lunch

17:00 uur: einde roosteren onder begeleiding

17:00 uur tot 21:00 uur: mogelijkheid om zelfstandig verder te werken aan uw rooster

Download hier de brochure.

 

Supportwijs - ReferentiesWat zeggen onze klanten?

Supportwijs - Referenties
"Jaarlijks maakt onze roostermaker gebruik van het RoosterHotel van Supportwijs. In een aaneengesloten periode maakt hij daar, met hulp van vakbroeders en ondersteuning van Supportwijs, het basis jaarrooster. Onze roostermaker ervaart veel meer werkplezier en weet waar hij bij vragen ondersteuning kan krijgen."
Maarten van der Louw (rector)
Olympus College - Arnhem
"In het RoosterHotel heb ik in alle rust het grootste gedeelte van mijn basisrooster rond kunnen maken. Het is makkelijk om je blind te staren op bepaalde knelpunten. Met enkele pointers zetten de roosterspecialisten je snel weer op het juiste spoor."
Bjorn Evers (roostermaker)
Kennemer College - Heemskerk
"Ik kom al een aantal jaren in het RoosterHotel om mijn rooster te optimaliseren. Je kunt rustig aan het werk op een eigen werkplek en kunt altijd je vragen kwijt bij één van de roosterexperts. Er heerst een gemoedelijke sfeer en er zijn voldoende mogelijkheden om vroeg te beginnen en ook ’s avonds te werken als dat gewenst is. En als je ver weg woont, kun je ook kiezen voor een overnachting. Ik heb het vak geleerd mede door de hulp in het RoosterHotel en kan dit zeker aanraden voor roostermakers die hulp nodig hebben bij het maken van een basisrooster."
Brenda Halfwerk (roostermaker)
Ichthus College - Kampen
"Elk jaar krijg ik de mogelijkheid om deel te nemen aan het RoosterHotel. Erg fijn. Je weet dat er altijd iemand is die je kan helpen als je vastloopt met roosteren, met een lastig vraagstuk, of als je een handeling in het roosterprogramma vergeten bent. Je staat er niet alleen voor! Komend schooljaar werk ik voor het eerst met het roosterprogramma Zermelo, en zal ik meer hulp nodig zijn. Ik weet nu al dat dit goedkomt, omdat bij het RoosterHotel ervaren roostermakers aanwezig zijn en me er wel doorheen helpen!"
Aafke Veerman (roostermaker)
Thomas a Kempis College - Zwolle
"Een week in het RoosterHotel verblijven is heerlijk! Van een fijne kamer tot en met het eten en drinken, alles wordt voor je geregeld. Daardoor kon ik me volledig focussen op het maken van een nieuw rooster. En als ik tussendoor tegen iets aanliep, was er altijd iemand bij de hand die me kon helpen om het op te lossen, zowel op het gebied van roosteren als van de software. Kortom, een echte aanrader! Ik hoop dit jaar weer te gaan."
Nynke van Houten (roostermaker)
Dockinga College - Dokkum
"In het RoosterHotel werk je in een fijne, prettige sfeer aan je eigen basisrooster en kun je daar waar nodig meteen hulp krijgen. Het team van Supportwijs staan continue voor je klaar om mee te denken. Het mooie is dat je werkervaring met het jaar groter wordt, maar elk jaar veranderd er wel iets aan het vraagstuk van je rooster en blijft het RoosterHotel voor een aantal dagen een prettige werkplek om je rooster te maken!"
Nienke Braam (roostermaker)
Thomas a Kempis College - Zwolle
"Met zoveel geduld en passie nemen de begeleiders van Supportwijs de tijd voor je om je stap voor stap mee te nemen in het maken van je jaarrooster. Samen met de andere jaarroostermakers is het hard werken, maar vooral heel gezellig! Heerlijk eten en een luxe verblijf. Top geregeld. Ik ga hier elk jaar weer met veel plezier heen."
Antonio Madia (roostermaker)
Marcanti College - Amsterdam
"De afgelopen 4 jaren heb ik elk jaar zo’n 2 weken in het RoosterHotel gezeten. Dit was meer dan prettig. Het feit dat je ‘extern’ volledig geconcentreerd kunt werken aan het nieuwe rooster is al heel fijn. Maar zeker ook het feit dat er altijd genoeg mensen zijn van Supportwijs om vragen te beantwoorden en te helpen zoeken naar andere mogelijkheden en oplossingen. Tenslotte is de sfeer erg goed. Sommige dagen bleef ik ook slapen; dan is die dag helemaal effectief, omdat je dan ook ’s avonds nog even iets kan doen. En even samen wat drinken daarna en juist ook over andere zaken praten was zeker ook een extraatje."
Charlotte Appels (roostermaker)
Thomas a Kempis College - Zwolle

Meer informatie

Wil je meer informatie over het RoosterHotel of wil je je direct inschrijven? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om alles door te nemen.

Informatie aanvragen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Interim medewerker nodig?
Bekijk hier de mogelijkheden!

Liever telefonisch contact? Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je binnen één werkdag terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.