Vragen? (088) 311 1200

Roosterkoppeling leerlingadministratiesysteem

Wanneer het rooster klaar is, dient deze ingelezen of gekoppeld te worden met het schooladministratiesysteem. Tijdens deze training leert u hoe u het roosterprogramma en schooladministratie efficiënt met elkaar kunt koppelen. Aan het einde van de trainingsdag bent u bekend met de werkwijze van koppelen tussen uw roosterprogramma en schooladministratie.
Neem contact met mij op
  • Niveau beginner
  • Studiebelasting 1 dag (6 uur)
  • Locatie op uw onderwijsinstelling

Software

Logo Magister
logo fusyon
Logo Somtoday
Logo Untis
Logo Zermelo

Doelgroep

Roostermaker
Applicatiebeheerder

Supportwijs - ReferentiesWat zeggen onze klanten?

Supportwijs - Referenties
"De cursus roostermaken was niet alleen informatief en uitgebreid maar gaat ook in op praktijksituaties. Heel veel toepasbare informatie. Geschikt voor zowel roostermakers als aankomend roostermakers. En je kunt alles nalezen in een heel uitgebreide en goed verzorgde lesbinder. Als roostermaker uit een heel andere branche heb ik door het volgen van deze cursus het zelfvertrouwen gekregen te solliciteren als roostermaker op scholengemeenschappen."
Annelies (cursist)
"Een leuke goed verzorgde cursus roostermaker heb ik in april gevolgd. De modules zijn duidelijk en overzichtelijk met goede uitleg en opdrachten die we tijdens de cursus hebben gemaakt. Ook de uitleg door de cursusleider is goed en prettig. Ik wilde wat meer weten over het vak roostermaker en of dat iets voor mij zou zijn en dat is zeker gelukt."
Annemieke (cursist)
"Van tevoren had ik nooit gedacht dat ik het zo leuk zou vinden, maar deze opleiding is een echte aanrader. De cursusleidster heeft kennis van zaken en kan helder en duidelijk lastige zaken uitleggen. Het is veel informatie die je in 2 dagen krijgt, maar voor mij was het goed te doen. Wat mij betreft hadden het zelfs wel meer dan 2 cursusdagen mogen zijn, zo interessant was het. Ik had nog wel veel meer willen oefenen en uitproberen. Dus voor iedereen die houdt van leuke vraagstukken en puzzelen, zeker doen!"
Lonneke (cursist)

Informatie aanvragen

Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief

Interim medewerker nodig?
Bekijk hier de mogelijkheden!

Liever telefonisch contact? Laat hieronder je gegevens achter en we bellen je binnen één werkdag terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.