Vacature roosterconsultant Xedule 24-40 uur

Rooster & co B.V. in Hoogeveen is ondersteuner en adviseur op het gebied van rooster, formatie en schooladministratie. We zijn werkzaam door heel Nederland en bedienen onderwijsinstellingen voornamelijk in het VO, maar ook steeds meer in het MBO en HBO. Sinds onze oprichting in 2011 zijn we uitgegroeid tot een team van 20 enthousiaste professionals.

Wegens de aanhoudende groei zijn we voor Rooster & co op zoek naar een Xedule roosterconsultant die, samen met het huidige team, nog meer onderwijsinstellingen gaat ondersteunen. Ben je een ervaren roostermaker/planner in het voortgezet- en/of middelbaar onderwijs, kent Xedule voor jou geen geheimen en denk je van toegevoegde waarde te zijn voor ons team? Dan zijn wij benieuwd naar jou!

Wat ga je doen?

Als roosterconsultant bedien je één of meerdere van onze klanten op het gebied van roostering. Dit zal grotendeels bestaan uit interim werkzaamheden bij onderwijsinstellingen door heel Nederland waar tijdelijk extra capaciteit nodig is. Je ziet het als een uitdaging om tijdens je werkzaamheden bij een onderwijsinstelling werkprocessen te verbeteren en een adviserende rol aan te nemen. Daarnaast werk je aan adviesvragen, leid je nieuwe medewerkers op, ondersteun je bij de implementatie van nieuwe roostersoftware of verzorg je cursussen. Je werkt het merendeel bij de klant op locatie, maar ook gedeeltelijk vanuit huis en ons kantoor in Hoogeveen.

Wie ben jij?

Wat bieden wij?

Vragen?

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Gerritsen, via telefoonnummer
(088) 311 1205 of werken@roosterenco.nl.

Belangstelling?

Stuur je motivatie, voorzien van cv, naar werken@roosterenco.nl t.a.v. Martijn Gerritsen.

Nb. Mocht je niet de gevraagde Xedule kennis bezitten kunnen we je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Terug
Supportwijs   |   Donau 1-12   |   7908 HA HOOGEVEEN   |   Tel. (088) 311 1222   |   info@supportwijs.nl Rooster & Co